• Belysning som håller
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss


LeanLight belysning startade 2007 som ett renodlat belysningsföretag med fokus på den nya innovationen, LED-belysning, som en av de första aktörerna i Skandinavien.

Vi såg direkt att tekniken skulle blir dominerande inom ett antal år och fokuserade snabbt på lite tuffare miljöer och gatubelysning där vi såg en stor vinst med minskad energiförbrukning och minskat underhåll.

Bland våra kunder de första åren var bl.a sveriges ledande industriföretag som Volvo Lastvagnar, SSAB, Ovako, Billerud, Arla Foods m.fl. som fortsatt vara trogna kunder fram till idag.

Våra ledord var precis som nu:

- Produkter som håller
- Bästa pris för bästa produkten
- Hög servicegrad med rätt armatur på rätt ställe
- Kostnadsfri projektering, rådgiving och ljusberäkning

LeanLight har under alla dessa år hållt fast vi vår övertygelse och kan idag stolt säga att "-Vi har ingen reklamationsavdelning" eftersom produkterna nästan uteslutande håller vad vi lovar.

2022 övertogs LeanLight Scandinavia AB av Microbus som förvärvade samtliga aktier i bolaget och LeanLight gick upp i Microbus genom fusion.

Samgåendet med Microbus har inte bara gett oss en bredare kunskap och erfarenhet inom Led-tekniken utan också inneburit mer resurser och en större trygghet för er som kunder.