Startsida Tjänster Belysningstjänster

LeanLight erbjuder dig som kund ett brett utbud av utbildningar och belysningstjänster.instrument

 

Några av de tjänster ni enkelt kan köpa från oss är:

 

Belysningsinventering:

De flesta industrier och företag som hållt på i ett antal år har belysningsanläggningar av varierande skick. Vi hjälper er att prioritera och välja ut de åtgärder som innebär direkta besparingar i ekonomi och miljö. Vi hjälper även till med åtgärdsförslag för optimering av de armaturer som inte är i akut behov av åtgärd. Vi har på senare år märkt ett stort behov av att våra kundwer behöver ta hjälp externt med utredning och prioritering av vilka delar av belysningen som skall bytas ut, renoveras eller komnpletteras.

 

Vi hjälper med inventering, behovsanalys m.m. Våra tekniker vet vilka krav som ställs på olika anledningar samt kan snabbt se var det finns pengar att spara i form av energibesparingar och minskade underhållskostnader. På många ställen kan vi hjälpa er att hitta besparingsprojekt där ni får era pengar tillbaka på bara ett par år.

 

Energianalys:

Många företag vet idag inte hur mycket ström en äldre belysningsanläggning förbrukar. Vi hjälper er med denna utredning, mätning och beräkning. Därefter får ni som kund en rapport över den aktuella förbrukningen samt ett antal opartiska förslag på förbättringar..

energianalys

 

Ring eller maila oss idag för prisuppgift.

Tel: 0340-54 21 00

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den