Startsida Om oss

LeanLight är idag ett av de ledande varumärkena på industriell och offentlig LED-belysning. Samtliga modeller bygger på den moderna enchipstekniken som ger oss stora friheter att styra ljuset på ett effektivt sätt.

Andra fördelar med denna nya teknik är att man slipper dyra och dåligt fungerande linser som skall bryta ljuset, bländningen minskar då ljuskällan kan placeras långt in i armaturen, reflektorn arbetar som det är tänkt och ljuset kan brytas och styras via den m.m.
Kort sagt det finns många fördelar med enchip-teknik inte minst möjligheten att leda bort värme effektivt då chipen skruvas direkt mot bakpartiet i chassits kylflänsar.

Ledchip

 

Belysningsbranchen har länge sett likadan ut. De stora aktörerna inom branschen gör sitt bästa för att det skall fortsätta vara på det viset.

I takt med att miljön blir allt mer påverkad av människans framfart måste vi börja tänka i andra banor.

Politiker över hela världen har börjat att försöka tvinga sina medborgare till att tänka mer miljövänligt genom bl.a. höjda energiskatter, stora satsningar på förnyelsebara energikällor, förbud mot bly i elektronik m.m.

Genom att satsa på LED tekniken kan ni också vara med och förändra. Utvecklingen går snabbt framåt och genom att fler och fler satsar på tekniker kan utvecklingen fortsätta.

LeanLight Scandinavia AB har utvecklat ett unikt koncept med LED-belysning och samlat det under ett gemensamt varumärke, LeanLight.